2011. január 10., hétfő

2. nap - Hol szeretnél lenni 10 éven belül

2. nap - Hol szeretnél lenni 10 éven belül

Matthew Gray Gubler ágyában, mellettem ő, meg Jared Leto, de még Ian is beszállhatna, meg még... na jó, fordítsuk komolyra a szót!
Hol is lennék. Most ez mondhatnám, hogy eléggé tág fogalom, elvégre tekinthetjük ezt helyszínnek is, de akár munkának, vagy más, kreatív agyunk szüleményének.
Ha mint állás, úgy vesszük, akkor... fogalmam sincs. Szívem szerint azt mondanám, hogy egy szép íróasztal mögött írogatnám nagyszabású regényeimet, melyek nem csak Magyarországon, hanem külföldön is nagy sikereket aratnak. Vagy én akarok lenni az X-Faktor következő felfedezettje, és csomó lemezszerződést szerezni. XD Vagy csak... legyek egy jól szituált vámpír, ha már agybeteg ötleteket gyártok. Mert hiába is közeleg az érettségi, sajnos a jövőm attól függ, hogy hova vesznek fel. Örülnék egy informatikus könyvtárosi cuccnak, de rettegek, hogy nem vesznek fel. Na mindegy, akkor megyek az OKJ-s kiadványszerkesztőire, addig rágyúrok nyelvekre is, és max levelezőn megyek egyetemre. Már ha sikerül. Piff. :P

Jó lenne megérni a 10 év múlvát, hisz tudjátok... 2012... vagy épp valami más nyír ki. De a legszebb akkor is az lenne, ha nyugodtan hátradőlhetnék, nem lennének anyagi gondjaim, és azt csinálhatnék amit akarok. Bár ez esélytelen. Nos... na de ki tudja. Vannak még csodák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése